Travel

AKU PERGI UMRAH

By IsmaharIsmail Aku dah lama nak sambung video Umrah aku ni. Kene mantapkan dateline management aku ni. Sebelum ni aku buat video Daging Janda Jakarta. Yang ini video travel pulak Asyik bertangguh, akibatnya tak jalan jalan. Aku tau tak ramai yang tunggu dan tertanya tanya. Tapi apa salah nya aku share kan. Kalau kome tak …

AKU PERGI UMRAH Read More »

1st Giveaway

1st Giveaway 100,000 for the lucky winner! By IsmaharIsmail This will be my 1st Giveaway! Almost everybody on Media Social did this. So I was thinking, why not! Eh tercakap english pulak. Lupa diri, aku ni orang Parit. Lidah dah sebati dengan Mee hailam parit dan durian. hahaha Sebelum aku mula, korang dah tengok ka …

1st Giveaway Read More »

JAKARTA MURAHAN!

JAKARTA MURAHAN Ikan Asin. Kasi Bakar Biar Panas! By IsmaharIsmail Sekali baca, mesti korang fikir kasar. Tapi bila 2 kali baca…baru korang akan faham kisah sebenar. Aku bukan apa, benda pengalaman sendiri, simpan tak guna. Baik aku hemburkan agar dapat menjadi panduan. Terutama buat geng geng Golf & Gincu. Kalau korang dah baca 2 post …

JAKARTA MURAHAN! Read More »

Janda Perawan di Jakarta

Janda Perawan JAKARTA Ini bukanlah nak menyambung, tapi sebenarnya menyambut cerita Jakarta aku. By IsmaharIsmail Janda Perawan di Jakarta ini adalah kisah benar! Tapi aku pun tak tau cerita dan tak boleh cerita. Menyambut dari posting aku sebelum ini, Video Jakarta Yang aku boleh cerita, masa zaman awal aku di Jakarta tengah top dengan lagu Perawan atau …

Janda Perawan di Jakarta Read More »