Janda Perawan JAKARTA

Ini bukanlah nak menyambung, tapi sebenarnya menyambut cerita Jakarta aku.

By IsmaharIsmail

Janda Perawan di Jakarta ini adalah kisah benar! Tapi aku pun tak tau cerita dan tak boleh cerita. Menyambut dari posting aku sebelum ini, Video Jakarta

Yang aku boleh cerita, masa zaman awal aku di Jakarta tengah top dengan lagu Perawan atau Janda. Aku pun apa lagi…mula lah aku pun nak cari Janda Perawan. Aku study lagu ni sedalam dalamnya sebelum mengorek langkah. ehhh salah. mengorak langkah.

Dapatan aku, aku tanya semua lelaki yang aku jumpa. Soalan simple, “Perawan atau Janda”. Jawapan mereka ada yang mengejutkan. Ada juga yang melucukan. Tidak lepas juga, ada yang menegangkan. Maksudnya stress la. Jangan fikir lain lak.

Ini aku share video supaya korang sendiri boleh tahu jawapan para lelaki berhidung di Jakarta. Tentang keputusan dan pilihan aku, kene scroll di bawah.

 

“Perawan atau Janda? Jawapan mereka ada yang mengejutkan. Ada juga yang melucukan. Tidak lepas juga, ada yang menegangkan.”

Tentang pilihan aku, tidak penting. Sebab bagi yang tahu atau yang pura pura tak tahu, aku nak bagi tahu, aku sudah berpunya. cieeeee. Tahu?

Why So Serious! Much love

Spread the word

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Salam. I'm here