The BEST hotel in MELAKA

The Best Hotel Malacca

Hotel paling best di Melaka.

By IsmaharIsmail

OK kali ni tak perlu pergi jauh. Kapalterbang pun tak payah booking. Cukup naik kereta. Sekitar 2 jam dari Kuala Lumpur, kita habiskan minyak dan bayar tol untuk ke Negeri Bersejarah, Melaka.

Kalau sibuk cerita luar negara seperti Jakarta, tetapi lupa negara tercinta, tak guna juga!

Kali ini aku bukan nak cerita full tour atau makan sedap di Melaka. Aku rasa dah ramai bercerita. Jadi aku nak cerita pasal hotel yang aku stay masa di sana. Ni aku book pakai Agoda.

Hotel dengan kolam air masin yang besar di Melaka

Terletak hanya beberapa minit dari kawasan makan dan hiburan utama di bandar serta kawasan pelancongan dan bersedia untuk melayan  tetamu untuk perniagaan dan percutian. Dengan darat atau udara, THE PINES MELAKA (松 閑) hanya berjarak 20 minit pemanduan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Malacca dan 110 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Selain itu, ada juga jeti peribadi untuk tetamu yang tiba dengan pengangkutan air.

Menawarkan pelbagai kategori bilik dan suite-suite untuk memenuhi keperluan dan tujuan setiap tetamu. Dari bilik kecil ke suite keluarga yang lebih luas, dan dari kemudahan persidangan ke kemudahan rekreasi, pendek kata, ada semua.

Semoga anda enjoy sebagaimana kami enjoy!

Antara video Jakarta yang korang kene tengok!

See you in next post. Much Love!

Spread the word

Ismahar

Ismahar

I'm Ismahar. Here my other side of story!

Leave a Replay

About Me

I’m Ismahar Ismail
An Entrepreneur, A Content Creator and Business Traveller.

Recent Posts

Follow Me

Weekly Video

Sign up for our Newsletter

Enter your email and click SEND