BERAYA Di JAKARTA

BERAYA di JAKARTA My 1st time beraya ke rumah teman di JAKARTA naik Gojek By IsmaharIsmail Aku bukan apa la. Bukan lah nak memuji sangat Jakarta ni. Atau aku favourite sangat Jakarta ni. Cuma aku nak cerita pengalaman aku beraya di sana. Supaya tidak salah faham dan supaya korang lebih faham, baca dulu post sebelum […]

JAKARTA MURAHAN!

JAKARTA MURAHAN Ikan Asin. Kasi Bakar Biar Panas! By IsmaharIsmail Sekali baca, mesti korang fikir kasar. Tapi bila 2 kali baca…baru korang akan faham kisah sebenar. Aku bukan apa, benda pengalaman sendiri, simpan tak guna. Baik aku hemburkan agar dapat menjadi panduan. Terutama buat geng geng Golf & Gincu. Kalau korang dah baca 2 post […]

First Travel Video – Jakarta

JAKARTA. First Travel Video My first post. My first Travel Video By IsmaharIsmail Bear with me. I will spit this in English and Bahasa. In Malaysia we call it Rojak. But in Jakarta they call it KOCOK. hahahaha Since aku dah mention┬áJakarta, so boleh la aku mulakan cerita pertama aku tentang trip aku yang selalu […]

× Salam. I'm here